Nieuws over Drents Glasvezel Collectief en Glasvezel Buitenaf - Taarlo

Ga naar de inhoud
Internet Glasvezel
Campagne voor glasvezel in Noordoost Drenthe op 1 oktober gestart.
Op woensdagavond 4 oktober 2017 is de ‘Stichting Drents Glasvezel Collectief’ (DGC), het nieuwe samenwerkingsverband met andere initiatieven uit de noord-oostelijke regio van Drenthe, officieel van start gegaan.
Dit gebeurde op de eerste bestuursvergadering van de stichting in het dorpshuis van De Groeve.

Vanuit DGC is al snel besloten om een partner te zoeken die ons maximaal kan ontzorgen bij de aanleg en exploitatie van een glasvezelnetwerk. Die partner is gevonden in Glasvezel Buitenaf (GB).

Op 1 oktober 2018 is de campagne van DGC/GB gestart. Alle informatie daarover vind je op de pagina´s voor onze regio Noordoost Drenthe op de website van Glasvezel Buitenaf.
Doel is dat op 17 december 2018 minimaal 45% van de huishoudens in het gebied een abonnement heeft afgesloten bij een van de 5 providers.

Op zaterdag 10 november 2018 is er vanaf 19.30 uur een inloopavond waar u ook met al uw vragen over glasvezel en de dienstaanbieders terecht kunt. Naast de leden van de Werkgroep Glasvezel Taarlo zullen daar ook een aantal verkopers aanwezig zijn, die advies kunnen geven over welk abonnement het best bij uw situatie past, maar ook of er evt. aanpassing in uw huis nodig zijn.

Terug naar de inhoud